Følg Rabattjentene på Facebook

BLADKONGEN

BLADKONGEN
Bladkongen.no eies og drives av Mediafy Magazines AS som igjen inngår i konsernet Medieutveckling Sverige AB. Medieutveckling ble opprettet i 2001 og er et markedsførings- og salg selskap som retter seg mot Sveriges forlag og norske forlag. Foretningsidéen bak Medieutveckling er å skape større rekkevidde og et høyere opplag av magasiner, dette uten å bruke forlagenes ressurser.


Bladkongens forretningsidé er å samle alle magasin og ukeblad på et og samme sted. Dette fordi du som kunde skal få et oversiktig bilde over hvilke blader som finnes innenfor de forskjellige kategoriene. Noe som gjør det enkelt å få tak i akkurat det som passer deg og din interesse best.

Hos bladkongen.no kan du bestille abonnement på både norske og utenlandske magasin. Du kan bestille et abonnement til deg selv, eller du kan velge å gi det bort som en gave. Hos Bladkongen kan du benytte en Bladkongen rabattkode som kan gi deg en rabatt når du bestiller. Benytt Bladkongen rabattkode i kassen før du betaler slik at du mottar din rabatt.

Rabattjentene oppdaterer Bladkongen rabattkoder slik at du har de nyeste tilgjengelig. Sjekk innom denne rabattsiden for siste Bladkongen rabattkode.0 kommentarer: